آرشیو سایت میلاد حاتمی

آخرین نظرات

آخرین مطالب

۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۲ ثبت شده است


پایتون یک زبان همه منظوره سطح بالاست که با هدف هرچه خوانا تر کردن کدهای نوشته شده توسط برنامه نویسان طراحی گردیده . در طراحی پایتون دو خصیصه قدرت و خوانایی کد کاملا در نظر گرفته شده است به این صورت که در عین خوانایی شما به کتابخانه های بزرگ و فراگیری دسترسی خواهید داشت . همچنین پایتون تمام مدل های برنامه نویسی از قبیل شئ گرایی برنامه نویسی دستوری و برنامه نویسی تابع محور را پشتیبانی میکند ، کامپایلر پایتون برای معرفی متغیرها از یک سیستم پویا پشتیبانی می نماید و مدیریت حافظه را نیز به صورت پویا بر عهده گرفته ، به این صورت که در چرخه هایی مشخص اقدام به زباله روبی (Garbage Collection) می نماید. یکی دیگر از ویژگیهای مهم پایتون تفکیک پذیری نام متغیرها به صورت پویا میباشد (dynamic name resolution) که به برنامه این اجازه را میدهد که متدها را به نام متغیرها در طول اجرای برنامه مرتبط نماید. 

در حقیقت این زبان طوری طراحی گردیده تا هر برنامه نویس تازه کار یا با تجربه ای بتواند آنرا درک کند ، از قابلیتهای آن استفاده کند و از کد زدن با آن لذت ببرد.همچنین این زبان بصورتی طراحی گردیده که وابسته به سکو (Platform) خاصی نیست.  بنابر این برنامه نویس می تواند برنامه خود را در سیستم عامل یونیکس بنویسد و با اندکی تغییرات آنرا بر روی سیستم عامل های دیگری از قبیل ویندوز لینوکس یا مکینتاش اجرا نماید. زبان پایتون یک زبان Case Sensitive می باشد این بدان معناست که مفسر پایتون به کوچکی و بزرگی حروف حساس می باشد همچنین برای نمایش توضیحات (Comment) از علامت # برای هر سطر استفاده می شود . 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ بهمن ۹۲ ، ۱۵:۴۲

شاید گوشه کنار وب بارها عنوان رتبه الکسا (Alexa) را دیده و مطالبی در این خصوص خوانده باشید؛ سایتها و سرویس های خاصی نیز در این رابطه در گستره وب شکل گرفته اند که در مجموع تحت عنوان بهینه سازی و افزایش رتبه سایت SEO یا (Search Engine Optimization) فعالیت می کنند، اینکه الکسا چیست، چگونه آمار بازدیدهای یک سایت را به دست می آورد و رتبه بندی آن تا چه میزان اهمیت دارد، مطلبی است که در این یادداشت به آن خواهیم پرداخت تا نهایتا به نتیجه ای منطقی دست پیدا کنیم.

الکسا (Alexa) چیست؟

الکسا (Alexa) عنوان سرویسی است وابسته به سایت amazon.com که در آدرس Alexa.com ارائه می شود، هدف از این سرویس رتبه بندی پایگاه های اینترنتی از نظر تعداد بازدیدکننده (ترافیک بازدیدها) می باشد که با در نظر گرفتن یک سری معیار های محاسباتی و آماری، نهایتا سایت های مختلف را به لحاظ میزان دیده شدن صفحات آنها، رتبه بندی می کند.


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ بهمن ۹۲ ، ۱۵:۰۶

The Silent Majority: Why Visual Basic 6 Still Thrives

David Platt

 

David Platt

Microsoft recently extended “It Just Works” compatibility for Visual Basic 6 applications through the full lifetime of Windows 8 (see this month’s Editor’s Note, “Old Soldiers Never Die”). Visual Basic 6 first shipped in 1998, so its apps will have at least 24 years of supported lifetime. Contrast that with the Microsoft .NET Framework 1.0 (2002), which is incompatible with Windows 7 (2009).

A student of mine named Eric once joked that Visual Basic 6 was “the un-killable cockroach” in the Windows ecosystem. That analogy goes deeper than you might think. Cockroaches are successful because they’re simple. They do what they need to do for their ecological niche and no more. Visual Basic 6 did what its creators intended for its market niche: enable very rapid development of limited programs by programmers of lesser experience. It was never meant for heavy-duty coders developing complex applications.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ بهمن ۹۲ ، ۱۵:۰۳

اوبونتو را می‌توان توسط یک دیسک و یا حافظه فلش بدون نصب اجرا و یا بدون نیاز به پارتیشن‌بندی نصب کرد. علاوه بر این می‌توانید یک پنجره ویندوزی را با آن اختصاص دهید و یا همچون دیگر برنامه‌های ویندوزی با آن کار کنید.

یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای شروع کار با اوبونتو، ایجاد یک دیسک و یا حافظه فلش با قابلیت بوت است.

به این ترتیب، جهت اجرای این سیستم‌عامل کافی است دیسک را در درایو قرار داده و یک‌بار سیستم خود را ری‌استارت کنید. بدین منظور، به آدرس رسمی سیستم‌عامل ubuntu.com بروید و فایل ISO موجود را دانلود کنید.

دیسک جدیدی را در درایو قرار دهید. با راست‌کلیک روی فایل ISO گزینه Burn Dist Image را بزنید. پس از این‌که رایت دیسک به اتمام رسید، سیستم را ری‌استارت کرده و گزینه Try Ubuntu را کلیک کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ بهمن ۹۲ ، ۱۵:۰۱

ه نقل از آی تی ایران؛ یک گروه از محققان در موسسه تحقیقاتی  SplashData میلیون ها رمز عبور دزدیده شده آنلاین در سال 2013 را مورد بررسی قرار داده و فهرست سالانه خود را از بدترین رمز عبورها اعلام کردند.

برای نخستین بار از زمانی که این شرکت  فهرست سالانه خود را تالیف کرده می کند کلمه "   password   " رتبه خود را در بالای فهرست "بدترین رمز عبور ها به رمز "123456" واگذار کرد.

رمز عبور " password  " اکنون درجایگاه دومین رمز عبور بد در دنیاست.   

بر اساس اعلام  SplashData  فهرست سال جاری تحت تاثیر تعداد زیادی از رمزعبورهای کاربران Adobe  است که به آنلاین دزیده شده اند.

مورگان اسلین مدیر اجرایی SplashData می گوید مشاهده رمز عبورهایی مانند " adobe123 " و " photoshop " بر روی این فهرست یادآور خوبی است که رمز عبور خود را بر اساس اسم وب سایت ها یا اپلیکیشن هایی که به آنها دسترسی دارید قرار ندهید.

از جمله 10 رمزعبور نامناسب در این فهرست می توان به " qwerty  "، " abc123  " ، "111111" و " iloveyou  " اشاره کرد.

دیگر جنبه جذاب فهرست امسال رمز عبورهای عددی کوتاه تری است که حتی بر روی وب سایت هایی که اجرای سیاست های رمز عبور قوی را آغاز کرده اند مشاهده شده است.

به عنوان مثال، رمز عبورهای ساده و قابل حدس زدن مانند "1234" رتبه 16، "12345" رتبه 20 و "000000" رتبه 25 از جمله رمز عبورهای جدید در فهرست امسال هستند.

این شرکت می گوید این فهرست را سالانه منتشر می کند تا سعی کند مردم رمز عبورهای ایمن تری را برای خود انتخاب کنند. مانند همیشه امیدواریم تبلیغات بیشتر در مورد خطرات داشتن رمز عبورهای ساده و ضعیف صورت گیرد.

این شرکت به مشتریان و شرکت هایی که از هر یک از این رمز عبور ها استفاده می کنند توصیه می کند رمز خود را فورا تغییر دهند.

توصیه این شرکت استفاده از رمز عبورهای هشت رقمی و یا بیشتر با ترکیبی از کاراکتر هاست. اما حتی رمز عبور هایی مانند "  dr4mat1c  " نیز می توانند برای هکرها مناسب باشند اما از سوی دیگر به خاطر سپاری ترکیب های تصادفی مانند " j%7K&yPx$ " نیز می تواند دشوار باشد.

یک راه برای خلق رمز عبورهای ایمن با یادآوری آسان، استفاده از عبارت عبور است یعنی کلمات کوتاهی با فاصله از هم یا کاراکترهایی که آنها را از هم جدا کند.

بهترین شیوه استفاده از کلمات تصادفی است تا عبارت های رایج؛  مثلا " کیک های سالهای تولد" یا " لبخند_ نور_ پرش؟"

این دانش پژوهان همچنین می گویند از یک نام کاربر- رمز عبور واحد  برای چندین وب سایت خودداری کنید.

آنها معتقدند بهتر است استفاده از یک نام کاربری واحد به ویژه برای سایت های سرگرمی، شبکه های اجتماعی یا سایت های خدمات مالی خطرناک تر است. و برای هر وب سایت جدید و یا خدمات مختلف از رمز عبورهای متفاوت استفاده کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ بهمن ۹۲ ، ۰۰:۲۸